مدیر سیستم
  برگزاری جلسه هم اندیشی توسعه پایدار خبر
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/05/22
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

برگزاری جلسه هم اندیشی توسعه پایدار خبر
جلسه هم اندیشی توسعه پایدار خبر با حضور، نعمت اله رضایی معاون زیربنایی و برنامه ریزی معاونت توسعه روستایی، محمدرضا شاملو معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شجاعی مدیرکل وزارت راه و شهرسازی ، شهسواری سرپرست دفتر امور روستایی استانداری، دکتر روحانی قائم مقام دانشگاه و سایر مسئولان،18 مردادماه در تالار شاندیز خبر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بافت، این جلسه هم اندیشی به منظور تسریع در اقدامات زیربنایی و اجتماعی مورد نظر در بخش خبر بود .

قائم مقام رئیس دانشگاه در این رابطه گفت: مرکز جدید بهداشتی و درمانی خبر تصویب شده است و تامین اعتبار برای احداث این مرکز در سال1394 انجام می شود.

وی اظهار داشت: در زمینه خدمات بهداشتی به کمبودها و مشکلات دراین منطقه آگاهی داریم و تلاش می کنیم در چارچوب مشخصی این نیازها رفع شود.

.