یکشنبه ١٣٩٦/٢/١٠    EN
 مدیر سیستم
  بازدیدوزارتی از نحوه اجرای طرح ایراپن در شهرستان بافت
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/03/26
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

بازدیدوزارتی از نحوه اجرای طرح ایراپن در شهرستان بافت
کارشناسان وزارت بهداشت چهارشنبه 12 خرداد ماه از نحوه اجرای طرح ایراپن در شهرستان بافت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت در این بازدید دکتر کوشا معاون فنی حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، دکتر مهدوی معاون اجرائی دفتر کل مدیریت بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت، طباطبائی مسئول اداره میانسالان، تبریزی نژاد از آزمایشگاه مرجع سلامت و هاشمیان از اداره سلامت روان معاونت بهداشت حضور داشتند.

گفتنی است در این بازدید روند اجرای برنامه ایراپن در شهرستان بافت پایش و نحوه اجرای برنامه، تامین و تجهیز زیر ساخت ها، نیروی انسانی، فرا خوان غربالگری و آموزش به جمعیت عمومی مورد ارزیابی قرارگرفت.

معاون فنی حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت در بازدید مراکز جامع سلامت و گفتگو با کارکنان در جریان فعالیتها ی آنها قرار گرفت.

دکتر کوشا گفت: رضایتمندی مردم از نحوه اجرای طرح PENدر شهرستان بافت را نشان از عملکرد خوب و موثر پرسنل مرکز بهداشت است.

وی افزود: با این روحیه وپشتکار پرسنل رضایت کامل جامعه حاصل شده است که می تواند الگوی کشوری قرار گیرد .