یکشبه 18 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: یکشبه 5 شهریور 1402   تاریخ بروزرسانی: یکشبه 5 شهریور 1402   

راه اندازی دستگاه CPAP در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) بافت

راه اندازی دستگاه CPAP در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) بافت

راه اندازی دستگاه CPAP در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) بافت

با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان و رییس بیمارستان خاتم الانبیاء شهرستان بافت، یک دستگاه Nasal CPAP اول شهریور ماه در بخش اطفال این بیمارستان راه اندازی و به بهره برداری رسید.
 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بافت، دکتر برشان متخصص اطفال دراین زمینه گفت: این دستگاه که با کمک خیرین به بیمارستان بافت اختصاص یافت، کمک بزرگی به نوزادان دارای دیسترس تنفسی و نارس شده است که در صورت بروز عوارض تنفسی در نوزادان می توان از این دستگاه استفاده کرد و به بهبود نوزادان بیماری تنفسی کمک شایانی شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان در حاشیه این برنامه ضمن قدر دانی از اهداکننده این دستگاه درباره کاربرد دستگاه گفت: با استفاده از Nasal CPAP زودرس مي توان نياز به ونتيلاسيون مكانيكي و طول مدت آن و نياز به سورفاكتانت را در نوزادان مبتلا به RDS كاهش داد.

گفتنی است دستگاه CPAP (یا فشار پیوندی مثبت پیوسته) نوعی از درمان است که فشار هوای خفیف را به راه هوایی بالایی بیمار منتقل می کند تا راه های هوایی خود را باز نگه دارد تا بیماران بتوانند در حالی که به خواب می روند، به طور طبیعی نفس بکشند یا به عبارت دیگر موجب رفع گرفتگی عمل تنفس می شود. این دستگاه دیسترس تنفسی نوزادان نارس را کاهش می دهد.

 

 

photo6349135737
photo6349138089
photo6349138321
photo6349138446
photo6349139215