یکشبه 18 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: یکشبه 1 خرداد 1401   تاریخ بروزرسانی: یکشبه 1 خرداد 1401   

تشکیل کارگروه سلامت با محور کرونا در فرمانداری شهرستان بافت

تشکیل کارگروه سلامت با محور کرونا در فرمانداری شهرستان بافت

تشکیل کارگروه سلامت با محور کرونا در فرمانداری شهرستان بافت

کارگروه سلامت شهرستان بافت با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسیولین ادارات این شهرستان، 29 اردیبهشت ماه در محل سالن کنفرانس فرمانداری تشکیل شد.
 

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت، در این نشست، دبیر ستاد کرونای شهرستان، گزارشی از اقدامات انجام شده در دو سال گذشته را عنوان و بر اهمیت پیشگیری و مقابله با انتشار ویروس کرونا تاکید کرد.

دکتر سلطانی نژاد با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح شهید سلیمانی، از کاهش 62 درصدی پیک درسال جاری خبر داد و گفت: مهار و کنترل این ویروس در شهرستان مرهون حمایت های همه جانبه امام جمعه و فرماندار در زمان شیوع این اپیدمی در شهرستان است که جای دارد ضمن تشکر از ایشان از دیگر نهادهای مردمی و بسیبج و سپاه شهرستان و ادارات مرتبط نیز قدردانی کرد.

وی با اشاره به  ورود 4 سوشه جدید و تغییر رنگ بندی ها در شهرستان، از عموم مردم خواست همچنان اقدامات لازم در خصوص پیشگیری و انجام دستورالعمل های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

 

1e0a0a41-e5fc-46e9-bad2-0ebb9527710b.jpg
1__1_.jpg