-
هماهنگی و اقدام در جهت تشكیل كمیته بهداشت بیمارستان و شركت فعال در آن و پیگیری مصوبه های مربوطه
-
كنترل بهداشتی آب مصرفی ازنظر كمی و كیفی و انجام آزمایشات دوره ای میكروبی وشیمیایی و كلرسنجی با استناد به دستورالعمل ها ، استانداردها و شرایط موجود
-
نظارت ، بررسی و كنترل بهداشتی بركلیه مراحل مختلف جمع آوری ، تفكیك ، انتقال ، نگهداری موقت و دفع زباله های بیمارستانی
-
طراحی برنامه عملیاتی مدیریت پسماندها بر اساس برنامه استراتژیک بیمارستان با عناوین کاهش حجم پسماندهای عفونی
-
نظارت و كنترل بهداشتی بر نحوه دفع فاضلاب بیمارستان
-
نمونه برداری از پساب خروجی سیستم تصفیه فاضلاب برابر دستورالعمل های اعلام شده به منظور بررسی كیفیت پالایش فاضلاب
-
كنترل حشرات و جوندگان با اولویت بهسازی محیط ، دفع بهداشتی زباله ودرصورت نیاز استفاده اصولی از روش های شیمیایی
-
نظارت و مداخله در تهیه و كاربرد مواد ضدعفونی کننده و گندزدای بیمارستان
-
بررسی وضعیت بهداشتی سیستم تهویه در بیمارستان ( گرمایش ، سرمایش ) و پیگیری در جهت رفع مشكلات احتمالی موجود
-
نظارت فنی و بهداشتی مستمر بر نحوه كار آشپزخانه
-
نظارت و هماهنگی لازم در زنجیره تهیه ، طبخ و توزیع موادغذایی با همكاری كارشناس تغذیه به منظور اطمینان از سلامت توزیع و مصرف غذا
-
نظارت و كنترل دائم برامور مربوط به رختشویخانه و رعایت كلیه نكات ایمنی و بهداشتی
-
نظارت و كنترل لازم بهداشتی بركلیه بخش ها – همكاری و هماهنگی با مدیران و مسئولین قسمتهای مختلف درحیطه شغلی و وظائف سازمانی تعیین شده .
-
مستندسازی فعالیت ها و تنظیم گزارش و ارسال به مسئولین ذیربط