سه شنبه 21 مهر 1405
تاریخ ایجاد: شنبه 11 بهمن 1404   تاریخ بروزرسانی: شنبه 11 بهمن 1404   
برگزاری جلسه آموزشی جوانی جمعیت در مرکز بهداشت بافت؛

نشست جوانی جمعیت و طرح آمایش امید با حضور مسئولان شهرستان بافت برگزار شد.

در آستانه هفته جوانان، جلسه آموزشی با موضوع جوانی جمعیت و با هدف تبیین طرح آمایش امید، روز یازدهم بهمن‌ماه در سالن آموزش سلامت مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد.

 

این جلسه با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط و به میزبانی واحد جوانی، خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهرستان بافت تشکیل شد. در این نشست، راهبردهای اجرایی و آموزشی مرتبط با ارتقای سیاست‌های جوانی جمعیت و طرح ملی آمایش امید بررسی شد.

 

حجت‌الاسلام خادمی، رئیس ستاد تبلیغات اسلامی بافت، بر ضرورت همکاری موثر تمام نهادهای فرهنگی و اجرایی در ترویج ارزش‌های خانواده‌محور تاکید کرد.

 

دکتر جلالی، رئیس اداره ورزش و جوانان، گفت: «توانمندسازی جوانان و فراهم کردن بسترهای لازم برای ازدواج و اشتغال پایدار، از ارکان اصلی تحقق سیاست‌های جوانی جمعیت است.»

 

پروانه دهقانی، رئیس اداره ارشاد اسلامی، نیز بر نقش محوری رسانه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی در نهادینه کردن این سیاست‌ها در جامعه تاکید کرد.

 

زهرا ناصری مسئول واحد جوانی جمعیت مرکز بهداشت بر ارتقای نرخ باروری و تثبیت ساختار جمعیتی جوان، نیازمند مداخلات چندبخشی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد.

 این جلسه با هدف هماهنگی و ایجاد باور مشترک میان دستگاه‌های عضو ستاد شهرستانی جوانی جمعیت تشکیل شد.و در این خصوص آموزش های لازمه به حاضرین جلسه ارائه شد.

 نمایندگان هلال احمر، ،شهرداری ، فرماندهی انتظامی و سایر مسئولان ستادی مرکز بهداشت نیز در این نشست حضور داشتند.