سه شنبه 21 مهر 1405
تاریخ ایجاد: دو شنبه 28 اردیبهشت 1405   تاریخ بروزرسانی: دو شنبه 28 اردیبهشت 1405   
جلسه هماهنگی ویزیت رایگان در شهرستان بافت؛

هماهنگی برای اجرای طرح ویزیت رایگان پزشکان متخصص در روستای گوغر با حضور مسئولان سپاه، بهداشت و هلال احمر ؛

به منظور ارائه خدمات درمانی تخصصی به مردم مناطق محروم روستای گوغر از توابع شهرستان بافت، جلسه هماهنگی با حضور فرمانده سپاه، رئیس مرکز بهداشت و رئیس هلال احمر در اتاق رئیس مرکز بهداشت برگزار شد.

 

جلسه هماهنگی ویزیت رایگان پزشکان متخصص در روستای گوغر با حضور مسئولان سپاه، بهداشت و هلال احمر در اتاق رئیس مرکز بهداشت بافت برگزار شد. 

 

سرهنگ بازیار فرمانده سپاه بافت گفت: «خدمت رسانی به مردم سربلند مناطق محروم یک وظیفه انقلابی است. سپاه با تمام توان پای کار خواهد بود.» 

 

مهندس شرفی با اشاره به آمار بالای بیماریهای غیرواگیر در روستاها، اظهار کرد: « شیوع فشار خون و دیابت در مناطق روستایی بیشتر از میانگین شهری است. ویزیت متخصصان داخلی و قلب می تواند نقش مؤثری در پیشگیری داشته باشد.» 

 

مهندس دهقانی رئیس هلال احمر بافت نیز تأمین آمبولانس، دارو و چادرهای اسکان را بر عهده گرفت و گفت: «هماهنگی های لازم انجام شده است. و حلال احمر بافت برای اجرای هر چه بهتر این طرح از تمامی توان ممکن تجهیزاتی و نیروی انسانی خود استفاده خواهد کرد » 

 

سپس در پایان وظایف همچون حمل ونقل یا ایاب و ذهاب پزشکان ، پشتیبانی تجهیزاتی،امور فرهنگی و تبلیغاتی ،  اسکان  و تامین زیر ساخت های لازمه در طرح مذکور هر دستگاه تعیین شد.